RU KZ

Ыстық тамақты ұйымдастыру барысындағы тамақтану сапасын тексеру

12.09.2025 ж. № 1

Бракераж комиссиясының актісі

 

Біз, төменде қол қоюшы комиссия мына құрамда:

бракераж комиссиясының төрағасы: 

Г.Т.Абуталипова -мектеп директоры

Бракераж комиссиясының мүшелері:

К.Т.Шарипов – ТІО

А.Б.Құнанбаева  – әлеуметтік педагог

Ш.М.Оспанова – ШІО

М.А. Аманова – кәсіподақ төрайымы

А.Құрманғожаева – ата-ана комитетінің төрағасы (өз келісімі бойынша)

Г. Манханова – қамқоршылық кеңес төрайымы (өз келісімі бойынша)

А.Серіжанқызы – медбике

 

«К. Бозтаев атындағы қазақ мектеп-гимназиясы» КММ асханасына тексеру жүргіздік. Білім беру ұйымда ас блогының бөлмесінде тамақ дайындауға қажетті ыдыс-аяқтың жеткілікті мөлшері бар, оны өңдеу нұсқауларға сәйкес раковинада қолмен жүзеге асырылады. Сонымен қатар, жуу және дезинфекциялау құралдары жеткілікті. Дайын өнімнің тәуліктік сынамасы тоңазытқышта сақталады. Тоңазытқышта өнімдердің жақындығы байқалады, сонымен қатар температура режимін сақтау үшін термометр бар. Кесетін тақталар, үстелдер мен пышақтар таңбаланған. Асхананың санитарлық-гигиеналық жағдайы қанағаттанарлық, ас блогының үй-жайын жинауға арналған мүкәммал бар.

 

12.09.2025 жылы ас блогының үй-жайындағы мәзір бойынша:

 


Барлық дайындалған тағамның калькуляциясы сақталады. Дайындалған   тағамдардың дәмдік сапасы қанағаттанарлық.

 

Бракераж комиссиясының төрағасы: 

мектеп директоры-                                          Г.Т.Абуталипова 

Бракераж комиссиясының мүшелері:

ТІО -                                                                   К.Т.Шарипов

Әлеуметтік педагог                                       А.Б. Құнанбаева

ШІО-                                                                  Ш.М.Оспанова

Кәсіподақ төрайымы-                                     М.А. Аманова

Қамқоршылық кеңісінің төрағасы-              Г.Манханова

Ата- ана комитетінің төрағасы -                   А.Құрманғожаева

Мектеп медбикесі-                                         А.Серіжанқызы 

 

 

 

 

 

 

 

Добавлено: Сегодня, 14:37
0
3

Добавить комментарий

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Наверх